پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

نمونه سوالات تستی درس مهات های مسئله یابی و تصمیم گیری

فروشگاه اینترنتی آپُولو مرکز دانلود انواع فایل های آموزشی

نمونه سوالات تستی درس مهات های مسئله یابی و تصمیم گیری

۳۵ بازديد
نمونه-سوالات-تستی-درس-مهات-های-مسئله-یابی-و-تصمیم-گیری
نمونه سوالات تستی درس مهات های مسئله یابی و تصمیم گیری
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 12
حجم فایل: 106 کیلوبایت
قیمت: 30000 تومان
دانلود نمونه سوالات تستی درس مهات های مسئله یابی و تصمیم گیری،
در قالب word و در 12 صفحه، قابل ویرایش.


توضیحات:
این فایل در فرمت word و قابل ویرایش در فصل های جداگانه و به صورت تستی به همراه پاسخنامه در انتهای هر بخش می باشد. این سوالات از منبع اعلام شده برای درس مسئله یابی، برای آمادگی دانشجویان دانشگاه جامع علمی- کاربردی برای آزمون سراسری درس مهارت های مسئله یابی و تصمیم گیری که به صورت تستی و سراسری می باشد، مناسب است.

دانشجویان با انجام این آزمون می توانند با نمونه سوالات پایان ترم آشنا شده و خود را برای آزمون تستی این درس آماده کنند. دانشجویان با انجام تست ها می توانند پاسخ صحیح را از پایان هر بخش مشاهده کنند.
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
۰ ۰

مهارت تصمیم گیری یکی از بهترین مهارت هاییست که هر کسی می تواند داشته باشد. شما در زندگی تان بارها و بارها برای مسائل مختلف تصمیم می گیرید. در زندگی شخصی و شغلی تان بارها با مواردی روبرو می شوید که باید درباره آنها تصمیم بگیرید. بیایید با هم به مهارت مهم تصمیم گیری نگاهی بیندازیم.

مهارت تصمیم گیری چیست؟

مهارت تصمیم گیری توانایی شما در انتخاب یک گزینه از بین دو یا چند گزینه موجود است. در این مهارت که نوعی مهارت حل مسئله محسوب می شود از سه روش اصلی برای تصمیم گیری در مورد یک موضوع استفاده می شود: استفاده از شهود، استدلال و یا ترکیبی از هر دوی اینها.

شهود پاسخ پیش فرض شما نسبت به مسئله یا همان ندا و احساس درونی تان هنگام بروز مشکل یا گرفتن تصمیم است. این واکنش اولیه ناشی از ترکیب چیزهاییست که شما آنها را از قبل یاد گرفته اید و یا برگرفته از تجربیات و نظرتان درباره آن موضوع است؛ بنابراین شهود در هر فردی با افراد دیگر متفاوت است. استفاده از شهود به شما این امکان را می دهد که تصمیمتان را بر اساس تجربیات زندگی تان بگیرید، برای همین شهود در واقع یک فرایند ذهنی محسوب می شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.